Werving & Selectie

Wij kunnen u deels of volledig ontzorgen bij uw recruitmentproces. Dit doen wij door uw een ervaren recruitment consultant tot uw beschikking te stellen, die zowel op uw kantoor als vanuit onze locatie, kan ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaat.

Bij het werving en selectie proces is uiteindelijk één aspect belangrijk: het vinden van de juiste kandidaat voor de te vervullen functie. Bij ons werving en selectiebureau staat dit doel centraal, waarbij we de vraag en het aanbod, van de markt die u bewerkt, samenbrengen. Wij werven en selecteren niet alleen, maar bekommeren ons ook om het proces en de kwaliteit daarvan. Wij zijn vanwege onze geruime bedrijfservaring binnen de branche gespecialiseerd in het segment chemie en kunststof. Onze opdrachtgevers zijn toeleveranciers, producenten, handelsfirma’s of eindgebruikers van producten in de chemische- of kunststofverwerkende industrie en variëren van MKB tot multinationals.

Onze 2 producten:

  • Werving en selectie volgens een vast fee bedrag (met of zonder garantie dagen)
  • Werving en selectie op uur- of  stappen basis.

Hoe werkt het?

Nadat onze ervaren recruiter met afgeronde HBO opleiding uw vacature heeft blootgelegd met zowel harde als zachte criteria, wordt er een functieprofiel samengesteld, die ter controle/goedkeuring bij u wordt voorgelegd.

Na goedkeuring van het functieprofiel door uw bedrijf, gaan we met elkaar in gesprek om te bepalen welke dienstverlening het beste bij uw organisatie past. Ons advies is om de werving op te gaan starten vanuit uw eigen bedrijfsnaam, dit levert meer en vaak betere kandidaten op.

 

De keuze mogelijkheden die u heeft, indien u kiest voor een vast fee bedrag:

  • Vast fee bedrag of een percentage van het jaarsalaris
  • Wel of geen garantie dagen indien een medewerker toch moet, of gaat stoppen binnen 3 maanden
  • Wel of geen assessment gekoppeld aan de aangeboden kandidaat
  • Aanwezigheid van onze recruiter tijdens de sollicitatiegesprekken

 

 De keuze mogelijkheden die u heeft, indien u kiest voor uurbasis of stappen:

  • Wij kunnen de vacature op 14 jobboards plaatsen
  • Wij kunnen kandidaten rechtstreeks laten reageren via uw bedrijf of via TodayHR
  • Wij kunnen kandidaten afwijzen, uitnodigen en zelf spreken. Aan u de keuze

Onze recruiter kan bij u op kantoor actief op zoek gaan naar de juiste kandidaat, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bekende jobboards (C.V. database gedeelte).

De voor- en nadelen en wat het globaal kost 

Kiest u voor een vast fee bedrag, dan betaalt u alleen bij een succesvolle match. U krijgt dan uitgebreid advies van onze ervaren recruiters. Indien u kiest voor de optie met garantie dagen, dan loopt u weinig tot geen risico. Daarnaast hebben wij u maximaal ontzorgd.

Kijkend naar de prijsstelling, zijn wij met deze dienstverlening zeer concurrerend ten opzichte van onze collega’s. Dit is ook een nastreven van ons. Kwaliteit staat hiernaast bij ons hoog in het vaandel.

Kiest u voor ons stappenplan, dan bespaart u ruimschoots, indien achteraf de juiste kandidaat wordt aangenomen. Daarnaast doet u zelf mee in het selectieproces. U betaalt per stap ongeacht het resultaat.

Kijkend naar de prijsstelling van ons stappenplan, dan kost het plaatsen van uw vacature op 10 jobboards € 300,-. Kiest u voor onze inhouse recruiter die op uw kantoor een selectie doet binnen de C.V. databases van de jobboards dan betaalt u € 75,- per uur. Indien wij voor of namens u de sollicitatiegesprekken met werkzoekenden uitvoeren, dan betaalt u € 60,- per uur. Wij kunnen u echter niet garanderen dat wij de juiste kandidaat zullen vinden, ook al is dit wel het ultieme doel waar wij naar streven.