interim hr professionals

Interim HR-professionals

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij een HR-project? Is er sprake van onderbezetting bij uw HR-afdeling of gaat uw HR-Adviseur/ -Manager met (zwangerschap)verlof? Wat de situatie ook is, TodayHR biedt interim HR-professionals die binnen korte tijd uw vraagstukken kunnen oppakken!

De HR-professionals van TodayHR:

– HR-Assistenten

– Personeelsfunctionarissen

– HR-Adviseurs

– HR-Business Partners

– HR-Managers

TodayHR beschikt namelijk over een ruim netwerk bestaande uit diverse interim HR-professionals, op verschillende niveaus. Al onze HR-professionals zijn van een hoog niveau, kunnen vertrouwen putten uit veel ervaring, zijn flexibel, allround en hebben een acceptabel uurtarief.

TodayHR is in staat om Interim HR-professionals te leveren in een groot gedeelte van Zuid-Nederland. Het merendeel van onze interim HR-Professionals zijn actief in de regio Den Bosch, Tilburg, Breda, Eindhoven en Utrecht.

Over het algemeen kunnen de plaatsingen van onze interim HR-professionals op korte termijn worden gerealiseerd. Zo kunnen we meestal binnen een dag tot enkele dagen diverse kwalitatief goede HR-professionals aan u voorstellen. Zodoende kunt u de HR-professional kiezen die het beste bij uw vraagstuk en organisatie past.

Meer weten?

Heeft u interesse in (een van onze) diensten en/of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? Neem dan contact op met Margot Alsemgeest via:

margot.alsemgeest@jobinvest.nl
06 – 30 78 99 34

Dan gaan we direct voor u aan de slag!

contact margot alsemgeest