(Outplacement) begeleiding van uw medewerkers… juist nu!

TodayHR biedt u – als ondernemer en HR-manager – professionele ondersteuning bij de meest complexe vraagstukken. Wij adviseren over subsidieregelingen (o.a. NOW) en ondersteunen bij het vitaliseren van uw onderneming als er aanvullend meer ingrijpende maatregelen vereist zijn om uw onderneming toekomstbestendig in te richten. Daarom hebben wij op het gebied van (outplacement) begeleiding van uw medewerkers, onderstaand pakket aan diensten voor u samengesteld:

 

Behoud van uw Medewerker

Dit traject is gericht op het behoud van uw medewerkers en tegelijkertijd op het overbruggen van teruggang in werk, bijvoorbeeld door middel van scholing of tijdelijke detachering van uw medewerkers elders. Door dit traject aan te bieden aan uw medewerkers verlaagt u uw SV loon niet (wat een nadelig effect heeft op de NOW-regeling), maar ontvangt u bij een succesvolle plaatsing elders (een deel van) uw loonkosten terug. Door juist nu te investeren in uw medewerker toont u goed werkgeverschap, geeft u invulling aan uw wettelijke scholingsverplichting en behoudt u aanwezig talent en potentieel voor uw bedrijf. Medewerkers die u straks in betere tijden weer hard nodig zult hebben!

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Effectief Outplacement Traject

Ondanks alle steunmaatregelen kan dit juist het moment zijn geweest dat u uw organisatie eens kritisch onder de loep heeft genomen en tot de conclusie bent gekomen dat u afscheid wilt nemen van een of meerdere medewerkers. TodayHR zorgt voor professionele ontzorging op dit gebied en biedt u ondersteuning bij:

  • Totstandkoming van een vaststellingsovereenkomst
  • Verzorgen van een sollicitatie training
  • Een uitgebreide CV-check
  • Een diepgaand loopbaangesprek van 1,5 uur met een professional
  • Cursus Social Media

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Uitgebreid Outplacement Programma

Wilt u uw medewerker de beste begeleiding aanbieden onder de gegeven omstandigheden? Bent u toe aan ontzorging in de breedste zin? Kies dan voor ons uitgebreide outplacement programma. Met dit volledige pakket ondersteunen en begeleiden wij uw medewerker voor een langere periode in de zoektocht naar een passende nieuwe baan. We bieden, naast de genoemde aspecten uit het effectief outplacement traject, nog veel meer:

  • Persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding
  • Psychologisch onderzoek, beroepskeuze onderzoek en capaciteiten test
  • Competentiegericht onderzoek en hulp bij het verder ontwikkelen van aanwezig potentieel talent
  • Volledige begeleiding door een zeer ervaren psycholoog!

Het aanbieden van dit programma is dan ook een aanrader als u uw organisatie wilt vitaliseren en kwalitatief wilt afspiegelen zodat u uw toptalent in huis kunt behouden.

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Meer weten?

Heeft u interesse in (een van onze) diensten en/of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? Neem dan contact met ons via info@todayhr.nl en dan gaan we direct voor u aan de slag!