Today HR

TodayHR biedt u in de volle breedte ondersteuning bij uw vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, personeel en organisatie. Of het nu gaat om advies over de inrichting van uw organisatie, het toepassen van arbeidsvoorwaarden of het functioneren van uw onderneming of individuele medewerkers, wij koppelen passende HR / Juridisch Professional op strategisch, tactisch of operationeel niveau aan uw specifieke vraag. Daarnaast detacheren we HR-professionals, ondersteunen we bij arbeidsrechtelijke en juridische (verzuim)dossiers, verzorgen mediation en bieden de mogelijkheid tot het contacteren van een extern vertrouwenspersoon.

 
 

Onze Labels

Job Invest

Job Invest is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan. Job Invest is volledig NEN-gecertificeerd, heeft op jaarbasis bijna tweeduizend uitzendkrachten (zowel Nederlanders als arbeidsmigranten op grote schaal) aan het werk en ontzorgt, ondersteunt en begeleidt op het gebied van productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen en aan de hand van ons gespecialiseerde team van recruiters lukt het telkens weer om beste medewerker en/of passende baan te vinden. We Invest In Your Job!

Talentrix

Talentrix begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk op de reguliere arbeidsmarkt. Professionele jobcoaches zorgen voor persoonlijke begeleiding en kijken naar de individuele kwaliteiten en mogelijkheden van ieder persoon. Onze jobcoaches trainen werknemersvaardigheden, sociale vaardigheden en ondersteunen de medewerkers bij hun individuele groei. Door te kiezen voor een samenwerking met Talentrix kunnen bedrijven daadwerkelijk invulling geven aan hun MVO-beleid, aan de verplichtingen voldoen die de overheid via de participatiewet aan het bedrijfsleven stelt of zich PSO laten certificeren. Uiteraard profiteren onze klanten van een zeer aantrekkelijke tariefstelling als ze ervoor kiezen om een vacature via Talentrix te laten invullen.

Outsource Force

Outsource Force besteedt de grootste zorg aan uw werk en activiteiten die soms niet tot uw core business behoren. Wij bieden maatwerk oplossingen voor uitbesteed werk. Via het turn-key principe kunt u zelfs uw volledige productie of logistiek aan Outsource Force uitbesteden. Wij brengen uw behoeften en wensen vooraf duidelijk in kaart, zodat wij uw opdracht snel, efficiënt en professioneel kunnen uitvoeren. Bij ons kunt u terecht voor de volgende services: in- en ompakwerkzaamheden, assemblagewerkzaamheden, stickeren, coderen, labelen, logistieke dienstverlening, callcenter diensten, receptie, sales, catering, facilitair en groenvoorziening.