Missie

TodayHR is de juiste partner voor al uw vraagstukken. Zo zorgen wij ervoor dat uw organisatie gezond en flexibel functioneert. Door onze expertise zorgen wij voor een juiste balans bij de inrichting van uw organisatie. Denken wij mee over de structuur van het bedrijf, op het gebied van personeel voor zowel flex- en vast personeel en kunt u zich, als ondernemer, richten op de corebusiness. Today HR richt zich op de toekomst en zorgt dan ook dat dit terugkomt in de adviezen en oplossingen.

Visie

Wij helpen uw organisatie naar een gezonde toekomst. Dit doen wij door het streven naar het wendbaar en flexibel maken van mens en organisatie. Zo leveren wij de toegevoegde waarde en besparen we tegelijkertijd tijd en kosten. De organisatie hoeft zich nog alleen maar te focussen op de corebusiness. Een ander streven is dat onze klanten onze diensten en adviezen zien als:

 

Geaccepteerd

Wij kruipen in de huid van de advocaat van de duivel, dat maakt Today HR een kritische en objectieve sparringpartner. Onze adviezen zijn goed doordacht en beargumenteerd.

 

Hands-on en praktisch bruikbaar

De dienstverlening van Today HR is gemakkelijk- en direct inzetbaar. Wij streven naar bruikbare adviezen, zodat er snel en kwalitatief en goed onderbouw besluit genomen kan worden.

 

Met duidelijke meerwaarde

Efficiëntie en kostenreductie zijn drijfveren voor onze adviezen. Door een integrale aanpak zijn onze adviezen gebaseerd op de ontwikkeling van uw organisatie in de volle breedte. Hierbij gebruiken we onder meer onze gedegen programma’s voor managementontwikkeling

 

Innovatief

Wij combineren HR-advisering met innovatieve mogelijkheden tot kostenbesparing. Door onze uitgebreide dienstverlening kunnen we haast zeggen dat we ook HR-dienstverlening verzorgen. Onze innovatieve en brede aanpak richt zich op de ontwikkeling van uw organisatie in de volle breedte.

 

Up-to-date

Today HR gebruikt recente bronnen van kennis (concepten, theorieën, methoden, empirische data). Kennis uit verschillende bronnen wordt geïntegreerd en toepasbaar gemaakt. Dit geldt zowel voor onze instrumenten als onze adviezen.

 

No-nonsens
We onthouden ons zonder meer van producten en diensten die we niet haalbaar of niet nuttig achten voor de klant. We stellen ons op als ondernemer en zullen in dat geval met u een haalbaar en nuttig alternatief formuleren.