HR Medewerker

Dit bedrijf gelegen in Eindhoven is een jong bedrijf en is gespecialiseerd in Intergraded Facility Management. Hier kan je jezelf ontwikkelen in een professionele omgeving waarbij ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd. De HR afdeling is net als het gehele bedrijf volop in ontwikkeling waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng. 

Functioneel beheerder AFAS

TOBROCO-GIANT, de fabrikant van GIANT-machines en aanbouwdelen in Nederland. In 1996 openden dit familiebedrijf de eerste fabriek en vandaag de dag bieden ze een van de breedste portfolio's in de industrie, met verschillende soorten machines zoals shovels, knikladers en verreikers in meer dan zestig landen. Deze worden ontworpen en gebouwd door een team van ruim 320 enthousiaste medewerkers in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg).

Het bedrijf blijft groeien en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw personeel!

HR medewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Waalwijk/ Drunen, is een internationale handelsorganisatie die een prominente plaats inneemt in de schoenen- en fashionbranche. Het bedrijf beheert de logistieke processen van verschillende topmerken. De functie van HR-Medewerker betreft het een dienstverband van 24 tot en met 32uur per week waarbij je in dagdienst werkzaam bent.

Stage HR

De Stage HR is zowel voor meewerkers als afstudeerders op HBO-niveau. Het doen van een afstudeeronderzoek is dus ook zeker bespreekbaar. Je kunt voor ons aan de slag gaan of voor een van onze opdrachtgevers. We bieden dan ook stages en projecten in diverse regio's. 

HR Medewerker

Je gaat deze functie bekleden bij een in de regio Eindhoven gevestigde organisatie, actief in de plantenbranche. Het bedrijf is nog altijd groeiende en zoekt daarom naar versterking voor de HR-afdeling. Het betreft een fulltime aanstelling.