Job Invest is samen met de merken Today HR, Talentrix, Dutch Careers en Outsource Force onderdeel van de Job Investment Group. Samen bieden deze merken een breed scala aan diensten, waarmee wij u volledig en binnen no time kunnen ontzorgen. Uitzenden, werving en selectie, inhouse recruitment, uitbesteed werk, HR-vraagstukken en payroll, wij ontzorgen u op ieder vlak.

TodayHR biedt u in de volle breedte ondersteuning bij uw vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Of het nu gaat om de inrichting van uw organisatie, het toepassen van arbeidsvoorwaarden, het functioneren van uw onderneming of medewerker. TodayHR neemt als expert uw zorgen uit handen en gaat zeer pragmatisch en resultaatgericht voor u te werk. Dit kan inhouse, maar ook op adviesbasis. Wij bieden u innovatieve en passende oplossingen.

Talentrix begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Dit gebeurt in samenwerking met diverse gemeenten bij onze inhouse-vestigingen of externe werkgevers. Professionele jobcoaches zorgen voor persoonlijke begeleiding en kijken naar de individuele kwaliteiten en mogelijkheden van iedere persoon. Op die manier wordt iemand terug in zijn of haar kracht gezet en zijn al veel mensen succesvol aan een baan geholpen. Door een samenwerking met Talentrix  kunnen bedrijven aan de verplichtingen verdoen die de overheid via de participatiewet aan het bedrijfsleven stelt.

Outsource Force besteedt de grootste zorg aan uw werk. Wij ontzorgen klanten en bieden maatwerk oplossingen voor werk wat wordt uitbesteed. Via het turn-key principe kunt u ook uw volledige productie of logistiek aan Outsource Force uitbesteden. Wij brengen uw behoeften en wensen vooraf duidelijk in kaart, zodat wij uw opdracht snel, efficiënt en professioneel kunnen uitvoeren.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende services:

  • In- en ompakwerkzaamheden
  • Assemblagewerkzaamheden (technisch, hout, metaal en kunststof)
  • Stickeren, coderen en/of labelen van producten
  • Logistieke dienstverlening, zoals opslag, uitlevering en doorvoer
  • Callcenter diensten
  • Receptie en/of Sales
  • Catering & Facilitair
  • Groenvoorziening

Dutch Careers is onze internationale tak. Met onze vestigingen in Polen en Hongarije richten wij ons op het invullen van vacatures via Poolse en Hongaarse kandidaten. Onze recruiters vinden de topkandidaten uit de markt, zodat uw vacature ook met onze internationale kandidaten vlot en met de grootste zorg wordt ingevuld.

Met de diensten van alle merken binnen de Job Investment Group, bieden wij iedere klant kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk.